Про готель

Ласкаво просимо в курортний комплекс «Palace Del Mar» («Палас Дель Мар»), розташований на березі Чорного моря, в серці Одеси.

«Palace Del Mar» є відреставрованим пам’ятником архітектури, що в поєднанні з чудовим інтер’єром справляє абсолютно неповторний ефект: унікальні вітражі, люстри, меблі ручної роботи, парк, де ростуть понад 200 видів рослин. У готелі всього 35 номерів різних категорій. Більшість номерів мають відкриті тераси із захоплюючими краєвидами.

До ваших послуг безкоштовна стоянка, цілодобова охорона і зовнішнє відеоспостереження, обслуговування в номерах, відкритий басейн, сауна, тенісний корт, салон краси, ресторан середземноморської та європейської кухні, конференц-зали та багато іншого. У Палаці ваш відпочинок в Одесі буде королівським. Ми існуємо і працюємо для наших гостей, робимо все для найбільш приємного та зручного їх відпочинку в нас. Не думайте про те, як відпочивати, просто відпочивайте. Ми цінуємо та враховуємо кожне побажання нашого гостя. Ви завжди відчуєте турботу й теплоту прийому в нашому готелі.

Номери

У вартість номерів входить: сніданок, відвідування відкритого басейну та тренажерного залу, автостоянка.

Сервіси

Готель «Palace Del Mar» пропонує гостям бездоганний сервіс та професійне обслуговування.

Весілля та банкети

Готель Palace Del Mar – місце Вашого ідеального свята. З радістю організуємо: чарівні весілля, незабутні дні народження, гучні корпоративи та камерні події, які Ви запам’ятаєте назавжди

Cалон краси

Пропонуємо різноманітний спектр послуг: від косметологічних процедур до стильної зачіски!

Конференц-зали

«Palace Del Mar» – чудове місце для проведення конференцій, ділових зустрічей, симпозіумів та семінарів. До ваших послуг малий та великий конференц-зал.

Басейн

Відкритий басейн має затишне розташування. Навкруги тиша та краса квітів та рослин. На території працює бар та ресторан Pasta Fresca.

Фітнес зал

Для підтримки фігури, любителям силових навантажень, свої двері відкриває наш фітнес зал.